Literatuur bij Horizonverticaal

Op donderdag 26 juli gaven de schrijvers A.H.J Dautzenberg en Joubert Pignon een gratis voorleesshow geven bij Horizonverticaal.

Deur open: 20:00
Optreden: 20:30-21:30
Tijdens het optreden blijft de bar open.


A.H.J. Dautzenberg werd op 13 december 1967 geboren in de Vroedvrouwenschool van Heerlen. Hij groeide samen met zijn tweelingbroer op in Schaesberg (Landgraaf). Na de middelbare school studeerde hij Economie in Tilburg. Later voltooide hij ook onder meer de studie Taal- en letterkunde. Hij woont tot op heden in Tilburg-Noord. Zijn nieuwe roman, Extra Tijd, verschijnt in augustus.

Joubert Pignon (1978) werkt in een dierenwinkel. Hij heeft een vriendin en een konijn. In zijn atelier schrijft hij zo kort mogelijke verhalen. Zijn verhalen zijn eerder gepubliceerd in onder andere Kort verhaal en Torpedo. Op 4 oktober (Werelddierendag) verschijnt zijn debuut, Er gebeurde o.a. niets.

Tijdens deze avond zullen deze twee volledig op elkaar ingespeelde rasartiesten een wervelende literaire voorleesshow geven waarbij het publiek heen en wordt geslingerd tussen diverse emoties.

A.H.J. Dautzenberg - WEB
Joubert Pignon - WEB